De Union Wagtmans van Ton

Ton stuurde ons een e-mail met foto van zijn Union model Rini Wagtmans. Hij schreef erbij: "Aanvankelijk toen ik hem kocht een soort metallic blauw maar in 1979 rood overgespoten en weer van originele transfers voorzien. Deze fiets heeft in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw tienduizenden kilometers achter zich gelaten, tevens in ongeveer 100 koersen gestart. union Hij is uitgerust met Campagnolo super record, op de foto hangen er Lookpedalen aan, ik moet die weer vervangen door de oiginele zwarte titanium exemplaren met toeclip."

Reacties

De Union Wagtmans van Ton — 2 reacties

  1. Mooie fiets Ton, ziet er prachtig uit.
    Het toeval wil dat ik ook zo,n fiets heb, maar dan inderdaad in het blauw.
    Heb hem al jaren in de schuur, bij mij zitten er nog tubes onder, doe er niets mee , maar hij blijft mooi.
    Veel plezier er mee, en wees er zuinig op.

    Grt Weite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *