Reacties

Concorde — 9 reacties

 1. Ik heb een concorde tornado. Zonder te weten van het “roemruchte” verleden. Ik begreep dat ze inmiddels failliet zijn. Weet iemand meer informatie over de kwaliteit van de concorde tornado?

 2. Ik heb een Concorde Gavina, hij is te koop. Maar wat ik graag wil weten is, waar dient de verzegeling voor die aan de achterzijde om het frame zit.

  • Ik heb ook een Concorde Gavina, maar ik begrijp niet over welke verzegeling je het hebt.
   Waar moet die dan precies zitten?
   Met welke groep is de jouwe uitgevoerd?

   groeten van Ron

 3. Ik heb in 1997 bij Kersten Wielersport een los frame gekocht van een squadra met PDM team kleuren. Koste toen 1995,– en mocht hem hebben voor 1195,– Frame is opgebouwd met Campagnolo Chorus. Ik fiets er nog steeds mee. Een heerlijke fiets.

  MvG
  Rob

 4. Ik heb enkele jaren geleden een weinig gebruikte Concorde Razor Blade gekocht, carbon frame afgemonteerd met volledig Dura-ace 7410. Prachtig frame om te zien en hele goede onderdelen, ik gok rond 1997 gemaakt. Nog steeds een heerlijke fiets!

 5. Ik heb een concorde colombo,die ik heb omgebouwd tot tourfiets. Bij het vervangen van de tandwielenset achter moest ik een heel nieuw wiel kopen,het bestaande systeem bestond niet meer.Weet iemand uit welk jaar deze fiets is,ik kan hem nergens terug vinden!

  • Hallo,
   Heb je het al geprobeerd via de tips die wij geven op onze pagina over dateren? Die vind je via het menu bovenaan de pagina.
   Groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *