Reacties

Jo Geurts (Cycles Jo Geurts) — 4 reacties

 1. Heb zojuist op n markt in Bangkok! N oud retroshirt gevonden van wv midden limburg met als spinsoren Cycles Jo Geurts en cafe Klein Paries uit Heijthuysen. De wereld is klein.

 2. Helemaal te gek!

  Deze fiets is een aantal jaar in mij bezit geweest, van 2008t/m2010 te Amsterdam. De fiets heb ik verkocht met uitstekende hulp van het http://www.pristinefixedgear.com team Amsterdam, en is toen naar mijn weten naar Australie verscheept. De Jo Geurts heb ik via via in Purmerend gekocht van een bekende oude generatie baanrijder (helaas heb ik zijn gegevens niet meer, en uit privacy uiteraard).

  De fiets nam ik over met een set Campagnolo tubeless wielen (exacte type heb ik helaas geen informatie meer over), opgebouwd met een set Mavic Ellipse wielen, Campagnolo ‘cranks’/trappers, stuurpen, stuur en zadelpen, en een rond 1980 Selle Royal zadel, zoals te zien op de foto hier op de site. Gezien deze foto is er alleen een stuurlint aangebracht, maar verder onaangepast. Het doet me deugd om de fiets onder de aandacht te zien, met zoveel waardering voor de combinatie =). Onlangs heb ik een aantal foto’s geplaatst van mijn oude en nieuwe fietsprojecten waaronder deze Jo Geurts is te zien op:
  http://www.flickr.com/photos/cycle_re_cycle/
  ( als ik daar een beetje reclame voor mag maken =)

  Tijdens mijn zoektocht naar wat meer informatie over de historie van Jo Geurts, kwam ik tot mijn blije verbazing deze post tegen.

  Met grote vreugde en dank aan ‘klassiekeracefiets’!
  Vriendelijke groet,
  Zola

 3. Ik ben op zoek naar 4 stuks buitenbanden van onderstaand merk

  Schwalbe Marathon Plus 37 – 622
  28 x 1 5/8 x 1 3/8
  700 x 35 CI HS 348

  Wat is de prijs en levertijd

  Met vriedelijke groet
  J.H.Hoens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>