Reacties

Verhoeven — 11 reacties

  • Beetje een late reactie, maar heeft u die fietsbel nog?
   Mijn vader heeft gewerkt bij wout Verhoeven en ook bij wout zijn vader als fietsenmaker in de winkel.
   Mijn zus is al jaren op zoek naar zo’n bel.
   Dus als u hem nog heeft is het mogelijk deze van u over te nemen.

   Mvg jolanda Thomassen

 1. Het verhaal dat de fiets vernietigd is klopt niet. Evert reed op deze fiets (maar dan vermomd als een Gazelle) nog in zijn proftijd bij WillemII-Gazelle.

  • marcoV de fiets waar Evert wereldkampioen op geworden is, is na het WK nooit meer op gereden het frame is vernietigd, ( bron W. Verhoeven )

 2. Ik heb een Chinetti onlangs gekocht, ergens in Den-Haag. Ben deze nu aan het reviseren, de afmontage is geheel van Shimano 600x weet alleen het bouwjaar niet, In het frame nabij ingang zadelden staat nummer 72. Is wel door Verhoeven opgebouwd bij de Fa. C.v.d. Berg Vierambachtstraat. in Rotterdam.

 3. ik heb ook een fiets met stickers van verhoeven er op weet alleen niet of dit wel echt is wie kan me helpen ?
  ik kan eventueel een foto maken voor de kenners

  (mail adres is ondanks de grappige naam wel degelijk echt.)

 4. marcoV de fiets waar Evert wereldkampioen op geworden is, is na het WK nooit meer op gereden het frame is vernietigd, ( bron W. Verhoeven )

 5. Hallo ik heb een chinetti racefiets gekregen deze is nog helemaal origineel er is maar 2 keer op gefietst. Alle onderdelen zijn nog vanaf het moment dat deze gebouwd is. Ik heb er zelf helemaal geen verstand van. Kan ik ergens vinden hoe oud hij is en wat hij nog waard is?

  • Hallo Arjan,

   kijk eens in het menu bovenaan de pagina, daar staan een item ‘Dateren’ en een item ‘Verkopen’. Daar kun je de gevraagde informatie vinden.

   Groet,
   Thomas en Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange