Reacties

Brands — 8 reacties

 1. Hieronder de link naar mijn ouwetrouwe originele Brands waarmee ik 9 bergtochten met Cycletours reed in Alpen, Pyreneeën, Italiaans en Zwitsers hooggebergte. Op maat gemaakt frame. Een, oorspronkelijk Bianchi-groenblauwe, stalen ros met Cromor buizen, 12 kg zwaar, maar wat geeft het?

  Shimano 105. Mortirolo op gekropen met 39×28, de fiets kraakte in z’n voegen, maar herstelde snel in de afdaling ,=). Mn maatje werd eind 2008 uit de schuur gestolen in Den Helder. Te goed van vertrouwen geweest nadat ik na een kwart eeuw Amsterdam m’n nieuwe huisje aan zee betrok. Ik mis em nog steeds (snik!) en heb daarna geen nieuwe racer meer kunnen kopen. Ik wil alleen maar JOU!

  Stilletjes de hoop dat iemand em ziet staan of rijden. Het is een grote fiets waar niet zomaar iemand op weg rijden kan.

  http://goo.gl/mvOLE

 2. Beste mensen. Oude liefde roest niet. Ik wil jullie even deelgenoot maken van mijn mooie fiets ervaring van vanavond. Ik heb sinds mijn trouwen in 1988 niet echt meer veel gefietst op een racefiets. Dat lag niet aan mijn vrouw hoor. Die moedigde me zelfs aan om lekker te fietsen maar ja …
  In ieder geval ik heb vanavond weer het plezier gesmaakt van een heerlijk tochtje op de racefiets. En wat voor een fiets. Een echte Brands. Niet mijn eigen fiets. Maar ik mag hem lenen van mijn broer met wie ik vroeger veel gefietst heb.
  Ik ben nu zo enthousiast over het fietsen dat de Brands fiets mijn oude liefde weer heeft aangewakkert.
  Het feit dat ik in Amsterdam geboren ben doet mijn hart ook wat sneller foen ik op de voorkant van het balhoofd groot Amsterdam zag staan. Dat maakt het nog mooier.
  Het is een beetje een sentimenteel verhaaltje geworden nu ik het terug lees. Maar dat zijn alle Amsterdammers een beetje.
  Ik moest deze ervaring even delen en hoop dat het anderen die ook lang niet gefietst hebben inspireert om ook weer op de pedalen te gaan.
  Fiets ze mensen!!

 3. Mijn Brands, c. 1995? Gekocht in 2000 bij Brands, en laten spuiten in een kleur die mij meer beviel: Porsche Nachtblau. Buizen ben ik vergeten, Columbus in ieder geval. Fiets compleet (58 c-t) weegt minder dan 9.4 kilo. Opgebouwd met wat modernere spullen.
  Hoe kan ik een foto plaatsen?

 4. Ik zet binnenkort mijn brands te koop! Ik fiets niet en hij is nog in nieuwstaat. Toentertijd van mijn kapitein in het leger gekocht, zonder enig verstand te hebben van fietsen. Groet, John

 5. Hello, nice site with helpful information! I also have a beautiful Cycles Brands with nice coating and lugs from the late 70’s / early 80’s. It’s definitely made of Tange tubing (actually no sticker but a stamp in the fork) and equipped with a Dura Ace Group. In my opinion it’s both classy and unobtrusive.

 6. Hallo,
  Ik heb een Brands uit nalatenschap in mijn bezit gekregen.
  Geen idee hoe oud, speciaal of wat dan ook.
  Zou er graag wat meer over willen weten maar kan geen foto’s plaatsen hier.
  Groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>