Reacties

Eindhoven — 5 reacties

 1. Willem Eindhoven was mijn Opa. Wij speelden altijd winkeltje in de zaak aan de Rijswijkse weg. Jarenlang de kleine maatjes wielren sokken moeten dragen die overbleven in de winkel, terwijl kniekousen in de mode waren.
  Mijn moeder had een fiets die Willem voor haar had gebouwd toen ze geslaagd was voor haar MULO examen. Die fiets was zo degelijk dat ik hem nog gebruikt heb toen ik naar de Middelbare school ging in 1980.

 2. Willem Eindhoven was mijn vader’s broer, Hij had vier broers en een zus. Zijn ouders waren mijn grootouders, dus ik zou graag weten over Marleen. Ik weet dat email adres niet gepubliceerd wordt maar misschien wil Marleen in contact staan. Probeer die naam op Face Book.

 3. Mijn vader was ook een broer van Willem eindhoven, ik ben naar hem vernoemd. Ik vermoed dat u dan een dochter bent van Arie eindhoven. Ik zou ook graag contactlenzen, ben ook bezig met onze stamboom.
  Ik zal via Facebook van mijn vrouw contact zoeken.

 4. En ik heb nog een Willem Eindhoven racefiets-van-toen hier op zolder, m’n eerste eigen (jawel, met 7 broers is alles niet echt ‘eigen’) fiets waar ik heel en trots op was.
  Gekocht toen ik op de MTS zat in Leiden. Helaas ben ik toen ‘eens’ op een bestelwagen gereden. Had zelf niets (harde kop?😏)maar een framebuis was krom. Is officieel gerepareerd maar helaas de naam niet meer na spuiten aangebracht😢.
  Inderdaad, naam Willem Einhoven even gegoogled. Was toch benieuwd wat historie was.

 5. Ja ik googelde deze naam omdat ik in de jaren 60 aan de overkant woonde en regelmatig als jochie naar de prachtige wielerspullen kwam kijken in de vitrine echt ’t beste van ’t beste zo zag ik dat het Spaanse merk Zeus toen al een mooiere groep maakte dan Campagnolo later heb ik veel fietsen gehad maar wist niet dat er ook eigen frames gebouwd waren door deze zaak ben er helaas nooit een tegen gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>