Reacties

Snel — 6 reacties

  1. Ik heb een SNEL racefiets met een alluminium frame en een carbon voorvork. De kleur van mijn Snel racefiets is diepblauw met de naam Snel in witte letters. De zadelpen is wit, de stuurpen is ook wit en het stuur is ook wit. Het stuurlint is wit , de bandjes 23mm zijn zwart / wit en de click pendalen zijn ook wit. Mijn racefiets valt ook erg op door deze kleurstelling mijn fiets is opgebouwd met een Dura Ace groep. Ik ben erg trots op mijn mooie fiets en ik ben er ook heel zuinig op!! De service bij de firma SNEL is echt top je wordt er vriendelijk geholpen ze leveren goed werk af en in de werkplaats is de werkplaats chef een top mechanieker en maakt de klant te vreden. Shapo voor de firma SNEL!!!!!!!! Echt een aanrader om daar een fiets te kopen!

  2. Ik ben sinds een tijdje in bezit van een prachtige knalgele Snel racefiets gebouwd in stalen Columbus Thon buizen. Het is een lichte fiets mede door mijn opbouw met een heerlijk karakter. Ik ben groot fan van mooie in staal gebouwde racers. Ik vermoed dat hij door Jan van Dalen gebouwd is als ik de fiets bekijk tov een Duell.

    Snel maar eens langs Snel voor info.

    Ondertussen geniet ik van de kilometers op deze fijne fiets.

    https://flic.kr/p/ygf2qF

  3. Ik heb een Kreidler Florett brommer gekocht rond 1970. Snel was in die jaren een grote Kreidler dealer. Soms stond er een hele rij Kreidlers op de stoep voor de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>