Reacties

Verhoeven — 18 reacties

  • Beetje een late reactie, maar heeft u die fietsbel nog?
   Mijn vader heeft gewerkt bij wout Verhoeven en ook bij wout zijn vader als fietsenmaker in de winkel.
   Mijn zus is al jaren op zoek naar zo’n bel.
   Dus als u hem nog heeft is het mogelijk deze van u over te nemen.

   Mvg jolanda Thomassen

 1. Het verhaal dat de fiets vernietigd is klopt niet. Evert reed op deze fiets (maar dan vermomd als een Gazelle) nog in zijn proftijd bij WillemII-Gazelle.

  • marcoV de fiets waar Evert wereldkampioen op geworden is, is na het WK nooit meer op gereden het frame is vernietigd, ( bron W. Verhoeven )

 2. Ik heb een Chinetti onlangs gekocht, ergens in Den-Haag. Ben deze nu aan het reviseren, de afmontage is geheel van Shimano 600x weet alleen het bouwjaar niet, In het frame nabij ingang zadelden staat nummer 72. Is wel door Verhoeven opgebouwd bij de Fa. C.v.d. Berg Vierambachtstraat. in Rotterdam.

  • Ik heb ook een Chinetti, mijn oom kocht deze toen hij 18 was, zo’n 40 jaar geleden.
   Ook op deze fiets staat 72 gestanst aan de voorkant van de zadelpenbuis.

   Verder staat er special AA type competition op een sticker.

   Fiets is weinig bereden en 100% origineel, iemand meer info??

  • I own a Verhoeven Type Competition. 1960. It has original paintwork and gear & brake sets. It has a rare Brooke’s for Campagnolo narrow clamp saddle ( dated April 1960).
   I am happy to send photos

 3. ik heb ook een fiets met stickers van verhoeven er op weet alleen niet of dit wel echt is wie kan me helpen ?
  ik kan eventueel een foto maken voor de kenners

  (mail adres is ondanks de grappige naam wel degelijk echt.)

 4. marcoV de fiets waar Evert wereldkampioen op geworden is, is na het WK nooit meer op gereden het frame is vernietigd, ( bron W. Verhoeven )

  • Dag Heer Huveneers, ik vond uw, nog anonieme, emailadres en hoop dat dit nog steeds werkt. Ik ben op zoek naar enige informatie over de broer van uw schoonvader Wout Verhoeven (Ton, Tonny, Teunis). In een nogal warrig artikeltje op SlogBlog stond over Ton Verhoeven dat hij overleden is, maar mijn vraag is waar hij overleden is (in het buitenland?) Wat is hij gaan doen na zijn wielercarrière? Ik kom zeer regelmatig in Berkel en weet ongeveer waar uw schoonvader woont, maar die wil ik er niet mee lastig vallen en daarom probeer ik u te bereiken. Ik hoop dat u reageert en dan zal ik u ook zeggen waarom ik dit wil weten. Vr. gr. Jan van Hees, Vlaardingen

 5. Hallo ik heb een chinetti racefiets gekregen deze is nog helemaal origineel er is maar 2 keer op gefietst. Alle onderdelen zijn nog vanaf het moment dat deze gebouwd is. Ik heb er zelf helemaal geen verstand van. Kan ik ergens vinden hoe oud hij is en wat hij nog waard is?

  • Hallo Arjan,

   kijk eens in het menu bovenaan de pagina, daar staan een item ‘Dateren’ en een item ‘Verkopen’. Daar kun je de gevraagde informatie vinden.

   Groet,
   Thomas en Bart

 6. ik heb onlangs een kaal frame gevonden van een Verhoeven racefiets.Het frame no is:2906.
  Er is ook geen voorvork bij.Gaarne zou ik willen weten welke onderdelen zoals wielen,stuur,derailleur enz,enz,voor deze fietsen gebruikt zijn.Daar het lakwerk erg beschadigd is vraag ik mij af of er nog transfers aanwezig zijn.
  Wie kan mij helpen aan informatie om deze fiets weer kompleet te krijgen.

 7. Hallo allemaal. Ik heb onlangs een mooie racefiets vermoedelijk uit de jaren 60 gekocht met een “Verhoeven Hofdijk 9 Rotterdam” sticker erop. Ik woon zelf op Heliport, geeneens 500 meter daarvandaan dus. Voor de rest heeft de fiets geen decals of balhoofdplaatje. Ik wil natuurlijk meer over de fiets weten. Vandaar ben ik op zoek naar informatie over de fiets of iemand die daarmee kan helpen. Ik heb gehoord dat Wout Verhoeven helaas onlangs is overleden..Klopt dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>