Reacties

Jan Janssen folder 1978 — 32 reacties

 1. Ik kan de folder helaas niet inzien, waar dat bij andere jaartallen van de jan jansenfolders wel kan. Zou dit verholpen kunnen worden?

   • Beste thomas en bart. Kan ik ook de folder per mail ontvangen? Ik heb een jj uit 1978 en wil vanuit de folder de specificaties halen om hem weer volledig origineel te kunnen maken

    • Hallo Christiaan,
     we hebben de folder een paar weken geleden gemaild naar het adres dat je ons gaf, maar die kwam terug met “The email account that you tried to reach does not exist”
     We hebben het bestand opnieuw verzonden, maar daar blijven we niet mee bezig.
     Groet,
     Thomas & Bart

 2. Hallo,
  Deze week van mijn fietsvrienden een JJ Champion du Monde van omstreeks ’77/78 gekregen voor mijn 50ste verjaardag. Heel erg leuk en ziet er nog fraai uit.
  Ik zou het erg leuk vinden de folder van ’78 via de mail te mogen ontvangen.

  Hartelijke groeten,
  BO

 3. Ik zou ook graag de folder van 1978 ontvangen. Heb namelijk een Jan Janssen tour de france special op de kop getikt.
  Ik heb een plaatje op de stuurpen gevonden met een nummer. Waarschijnlijk het bouwjaar met volgnummer.

 4. Zou ik van u de folder uit 1978 mogen ontvangen , ik heb onlangs een Jan Janssen aangeschaft maar ben er nog niet achter welk model het zal zijn

 5. Ik zou ook graag de 1978 folder per mail willen. Ik heb een JJ champion du monde dura ace. Nog niet helemaal origineel ik wil de ontbrekende delen bij elkaar verzamelen (wielen niet meer origineel en trappers niet meer origineel). Om dat te doen is het handig om de folder te hebben waar alle onderdelen in zijn benoemd.
  Christiaan Poll

 6. Hallo, van het weekend een Jan Janssen champion Dumont gekregen uit 77. Zou ook graag de folder ontvangen. Vrgt Jeroen schuitemaker

 7. Hallo,
  Na vele verbouwingen wil ik mijn oude jan jansen dura ace (zwart) van 1978 weer in oude staat brengen. Ik zou graag de folder ontvangen om mij hierbij te helpen. Is het mogelijk deze te mailen?
  En het klopt letterlijk en figuurlijk, oude liefde roest niet.
  Groeten, Paul

 8. Ik zou graag de folder uit 1978 willen ontvangen. Ik heb een JJ Tour de France Special met een gouden frame gekregen en ik denk dat deze uit dit jaar komt.

 9. Beste, Ik heb een jj fiets met een plaatje waarop het nummer 79-40158 staat. ik neem aan een jj fiets uit 1979. klopt dit? Is er ook een folder waar ik deze in kan terugvinden?

 10. Heb gisteren voor mijn verjaardag een originele JJ Tour de France uit 1979 gekregen. Zien jullie kans om de 1978 folder wellicht door te mailen? Zou top zijn,alvast dank!

 11. L.S. grappig dat er zo veel vraag naar de Jan Janssen brochure uit 1978 is. Graag zou ik per e-mail een copie ontvangen. Kreeg een vraag over een JJ fiets uit 1977 van een bevriende verzamelaar uit Oostenrijk 🇦🇹 Jullie site heeft hem ( via mij ) ook goed geholpen met het dateren van een Van Herwerden stalen frame dat in Oostenrijk te koop was !!!
  Sportieve groet uit Amsterdam

 12. Beste,

  Ik ben op zoek naar een folder of info van mijn JJ dit is een Tour de France versie met de kleuren zwart/geel/paars kunt u mij daar mee helpen alvast bedankt.

 13. Ik zou ook graag de folder van 1978 ontvangen. Ik heb een oude “super prestige” maar hij ziet er precies eender uit al een “tour de Franse” hij is blauw met Chrome. Ik zou hem graag beter kunnen identificeren.

 14. Aangezien ik in het bezit ben van een JJ Champion du Monde Dura Ace, zou ook graag de 1978 folder via mail ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>