Reacties

De Zieleman van Chris (deel II) — 5 reacties

 1. Is dit wel een Zieleman? Ik zie zijn logo niet boven in de staande buizen van de achtervork. Daar staat normaal gesproken of KZ of zieleman.
  volgens mij is dit een ander frame met zieleman stickers.

 2. Hoi Vincent , ik heb de fiets zo gevonden en de stickers ( als het stickers waren ) gingen er echt niet zomaar vanaf dus ga ik er vanuit dat het een echte Zieleman Racefiets is. Er is maar 1 iemand die dit kan beantwoorden en dat is Ko Zieleman zelf.

  Er waren bv ook Zieleman fietsen met een metalen balhoofd plaatje en ook met stickers , dus tja wie het weet mag het zeggen.

  gr Chris

 3. Hoi, dit lijkt mij zeker wel een Zieleman. Ik heb er zelf twee. Hoewel eentje daarvan het heeft afgelegd tegen een auto… Niet alle Zielemans hadden logo’s in het het frame.

  Maar leuk verhaal! Ik heb zelf 10 jaar in de rivierenbuurt gewoond, dus vond het ook wel leuk dat hij daar zat/zit.

  Joost

 4. Hoi Joost , bedankt voor jou reactie , zelf twijfelde ik niet aan de originaliteit van de Zieleman maar je gaat wel twijfelen als men beweert dat het geen echte Zieleman zou zijn.

  Dit bedoel ik niet verkeerd tegenover Vincent want ik heb internet afgeschuimd en veel Zieleman fietsen zie je met LOGO in het de staande achtervork , maar ook daar zit verschil in , misschien waren het de goedkopere modellen zonder LOGO , alhoewel met Campagnolo crank as , en achterpadjes en campa shifters en kabel geleider en campa balhoofd was dit geen low budget model lijkt mij.

  En het blijft leuk als ik weer naar mijn werk fiets op de Zieleman en op nog geen 20 meter de winkel passeer waar de fiets ooit gebouwd kan zijn.

  Chris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>