Reacties

De Zielemans van Marten — 5 reacties

 1. Mooi verhaal, Marten! Ik fiets nu regelmatig met mijn zoon(s) en weet hoe leuk het is als je jongens die passie ook delen. Je vader moet dat vast ook geweldig hebben gevonden. Mooi dat je hem zo in ere houdt.

 2. Dank Doesbrand en Marc voor de vriendelijke woorden. En Marc: die transfers zijn gewoon via internet te bestellen (eBay). Of via wielerbeurzen zoals van Stalen Ros bij voorbeeld. In mijn geval heeft de spuiter het verzorgd.
  Groet
  Marten

 3. ik ben op zoek naar verhalen/foto’s, etc. na verbouwing winkel en stalling van Ko Zieleman en schoonzoon, die nu de winkel draait, willen we een site en de etalages en winkel inrichten met alle verhalen, etc. kleinzoon Dylan Groenewegen rijdt nu voor Roompot en alles bij elkaar is er een mooie verhalenbundel te maken met alle verhalen, foto’s en enthousiaste rijders toen en nu. Graag mailen naar dbaron@xs4all.nl met dank, vriendelijke groet, Jack van Lieshout.

  • Hoi Jack,
   heb je intussen al wat info over de winkel van Ko?
   Ik stel binnenkort mijn Zieleman voor aan mijn klas. We moeten een kunstwerk bespreken (avondles).

   Alvast bedankt,
   Kristof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>