Reacties

Doesbrands Brands en Brands — 3 reacties

  1. Update: het cranckstel wat oorspronkelijk op deze Brands zat was een Suntour Superbe. Het kleinst verkrijgbare voorblad daarvoor was 42T, nog altijd te zwaar voor de Limburgse heuveltjes. Wederom bood Marktplaats uitkomst, er zit nu een Campagnolo Daytona cranckstel op met 39T en 46T bladen. Dat past beter bij het vermogen van een 13 jarige. De Gazelle Formula is inmiddels verkocht en wie nog een mooi Suntour Superbe cranckstel zoekt zegt het maar.

  2. Hallo Doesbrand

    Mooi dat de blauwe Gazelle formula is bevallen bij uw zoon. Ik weet nog wel dat uw bij ons langs kwam, de fiets op te halen. Die Brands met Columbus Max die u liet zien, zei mij toen nog niet zoveel, maar dat is nu wel anders! Ook een mooie fiets deze Brands.

    Groeten,

    Gerke

  3. Mijn eerste fiets die ik bij brands kocht was een door hun opgebouwde kogo pro racer in 1982 .in 1992 kocht ik een koga full pro .ik woon de laatste 20 jaar in schotland en heb beide fietsen nog steeds.herrinnering aan fietsen in holland met le CHampion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>