Reacties

Joops Huissoon en een Cornelo — 1 reactie

  1. De Huissoon die zo liefdevol en vakkundig door Joop is opgebouwd met mooie onderdelen, voornamelijk Campagnolo is vanaf vandaag mijn trotse eigendom. Was al weken bezig met speuren op Marktplaats, zag enkele mooie klassiekrs aan mijn neus voorbijgaan, oa. de ook door Joop gebouwde zilverkleurige Vitus met die erg mooie combinatie van felgeel stuurlint en zwart-gele bandjes. Een week geleden zag ik de Huissoon staan, een mij tot dan toe onbekend merk , maar het was liefde op het eerste gezicht.
    Na enige correspondentie via de mail contact gelegd met Joop, afspraak gemaakt om langs te komen, ben gekomen, proefritje gemaakt en stralend van trots de geweldig mooie Huissoon met die schitterende Shimano 16-spaaks wielen mee de trein ingenomen en een fantastisch eerste ritje van Leiden naar huis ( Noordwijk-Binnen ) gemaakt. Als bij toeval ( ??? Toeval bestaat niet volgens Boeddha. ) staan zadel en stuur perfect afgesteld voor mijn 1.78 m.
    Morgen een eerste echte rit door de duinen van Noordwijk naar Zandvoort en retour. Ik ben een blij mens, en Joop, geweldig dat jij met zoveel liefde en passie zo’n geweldige fiets bouwt en daar tegen zeer redelijke kosten een ander erg blij mee maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>