Reacties

Giant Peloton Lite voor Metakids — 5 reacties

 1. Onwijs goeie fiets die Peleton Lite, schandelijk ondergewaardeerd.
  De fietstochten die ik in de bergen en heuvels in Noord Italie placht te maken doe ik altijd samen met een maat van me en raad ’s waar die op rijdt?

  Aardige anekdote. We gingen nu eens niet via een snelweg over de grens maar omdat we ergens bij Aosta wilden gaan fietsen namen we een kleine grensplaats. We werden gedwongen te stoppen en een doanier wilde graag de inhoud van ’t bussie gaan controleren. Geen probleem. Wel vonden we dat hij er wat lang over deed en een beetje raar dat hij zijn chef erbij haalde. Wij kijken en zagen twee geuniformeerden gebiologeerd staren naar mijn Batavus Professional en m’n maat z’n frans blauwe Peleton Lite. Ik ’s vragen. Antwoordde die ene een beetje verlegen: ‘Siamo appassionati’…..

  🙂

 2. Geen flauw idee of iemand dit nog leest maar ik wil toch mijn zegje doen:

  Ik heb op deze fiets de Homeride van 2013 gedaan, en ongeveer 8 en half uur lang 200 km er op gefietst, ben zelfs mee gevallen maar mijn fiets had geen enkel mankement daarna, en het leuke er aan is dat er een paar van die hele dure fietsen met ons groepje mee fietsen, weet je wat die kregen? 2 klapbanden en 1 “afgetrapte” trapper, kom ik aan met mijn oud tweede handsje. Alles op mijn fiets is naar mijn weten nog origineel, behalve de trappers, volgens mij zijn zelfs de banden niet vervangen… ik heb ergens gelezen dat de productie van dit frame rond 1985 is begonnen^^, wat ben ik blij met mijn fiets^^

  • Hahahoeezohaha, geweldige verhalen. Ik ben net begonnen met het nieuw leven inblazen van een Giant peloton superlite. Verschillende verhalen gelezen over Cromoly 4130 frame. Ik vind het gewoon zo mooi wat er meer dan 20 jaar geleden al mogelijk was.
   Fiers weegt vlgns mij nog geen 10 kilo. Waanzinnige buiscommandeurs, wieltjes nog origineel Wolber. Wie weet wat en wanneer dit als klassieker gaat worden????

 3. Help! Ben de trapas van mijn peloton lite kwijt geraakt. Er moest sowieso een nieuwe in maar nu weet ik de aslengte niet meer. Het is een crankstel met 2 voorbladen. Wie o wie weet de juiste maat?
  Alvast bedankt voor reaktie(s)
  Mvrgr Fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>